Graccioza

 

PREMIUM EUROPEES BADLINNEN

 

Graccioza vertegenwoordigt het Premium European Home Living Concept

Met meer dan 40 jaar knowhow in ons vakgebied wordt Graccioza erkend als een vooraanstaande leverancier en producent van badtextiel, die de meest luxueuze badtapijten, handdoeken, matten en badjassen produceert.

 

Onze premium-producten zijn baanbrekend, zowel qua design als qua comfort.  Alles is ontwikkeld van de beste materialen in de textielindustrie en een unieke merkidentiteit is afgestemd op al onze badproducten.

 

Graccioza thuisbrengen

 

De internationale markt zal deze nieuwe badcollectie verwelkomen, die elk aspect van het moderne leven omvat.

 

Het brengt zowel natuurlijke als synthetische vezels en prachtige ontwerpen  samen om een premium assortiment badlinnen te creëren, gericht op lifestyle, kwaliteit en service.

 

Stap in de luxe van dit complete badconcept met Graccioza Collection: een volledig assortiment badtapijten, matten, handdoeken en badjassen die de meest veeleisende klanten tevreden zullen stellen.

 

 

Badmatten

 

PREMIUM BADMATTEN

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Producten waarop wij onze reputatie hebben gevestigd, Graccioza-badtapijten bieden excellentie op elk niveau.

We gebruiken de fijnste, extra lange 100% puur katoenen garens; we gebruiken de best mogelijke productietechnieken om extra zachtheid, extra absorptievermogen, anti-pilling en anti-krimp aan onze matten te geven; we gebruiken de nieuwste technologie en de strengste monitoring om alles te controleren en controleren, van structuur tot kleur; we maken onze producten onberispelijk af.

En als laatste garanderen we dat u niet teleurgesteld zult zijn.

 

Handdoeken

 

PREMIUM BADHANDDOEKEN

Ontdek een nieuw plezier in het leven

Graccioza badhanddoeken worden vervaardigd volgens de hoogste normen - van begin tot einde.

Geweven met behulp van extra lange lussen van het beste katoen, hebben ze een veel betere zachtheid en absorptievermogen dan standaard badstof en een buitengewone, luxueuze stof.

Behandeld om te weerstaan aan pilling en vooraf gewassen om vervagen of krimpen te trotseren, ze zijn zorgvuldig afgewerkt met afgeronde hoeken, enkelzijdige binding en dubbele naden voor duurzame elegantie en duurzaamheid.

Verkrijgbaar in een expressieve reeks kleuren en maten, inclusief een extra groot luxe badlaken: alles perfect afgestemd op onze premium badkleedjes.

 

Badjassen

 

Sorema - Badmode badjassen, gemaakt van het beste katoen, zorgen ervoor dat u zich comfortabel en op uw gemak voelt. Ze voelen soepel aan en zijn perfect om te gebruiken tijdens een ontspannend moment.

U kunt in onze collecties verschillende badjassen vinden, sommige in combinatie met onze gecoördineerde producten, sommige in lijn met ons kleurenpalet.