KLEINE WOLKE

 

Hoge kwaliteit en een lange levensduur zijn belangrijke elementen van het Kleine Wolke merk filosofie. Met behulp van de beste materialen, hoogwaardige afwerking en uitgebreide controles bieden wij deze top kwaliteit. Hier moeten alle collecties voldoen aan productgroep-specifieke normen. 

Badmatten

 

Afhankelijk van uw eisen aan gemak van de zorg, duurzaamheid en uitstraling kunt u kiezen uit een breed scala van synthetische en natuurlijke materialen in onze badmatten assortiment. Onze collecties omvatten badmatten van katoen, bamboe en katoen, acryl, polyamide of polypropyleen.

Synthetische vezels zijn slijtvast en sneldrogend. Katoen en katoen / bamboo bieden bijzondere voordelen van een natuurlijk product, hoge water absorptie en goede verdraagzaamheid.

 

De kwaliteit van onze badmatten wordt gedomineerd door de gevestigde, hoogwaardige poolgarens in combinatie met geselecteerde substraten en duurzame backings. In strenge kwaliteitscontrole testen we voortdurend onze garens, kleurechtheid en het verouderen van de weerstand van de coatings.  De bijzondere waarde van onze badmatten is afhankelijk van de dichtheid en de hoogte van het garen, maximaal 37 mm.

Douchegordijnen

 

We onderscheiden douchegordijnen gemaakt van textiel en van plastic.

TEXTIEL douchegordijnen
We gebruiken voor onze textiel douchegordijnen, een hoogwaardige polyester stof die een textielindustrie feel aan het eindproduct geeft. De textiel douchegordijnen zijn bijzonder duurzaam en makkelijk reinigbaar.

 

Plastic douchegordijnen
In de Plastic douchegordijnen heeft u de keuze tussen een sterke vinyl film, en een PVC-vrij, milieuvriendelijk en recyclebaar materiaal (handelsnaam polyethyleen vinylacetaat, korte PEVA of eco-Plast genoemd). PEVA douchegordijnen bevatten ook ftalaat weekmakers. Alle plastic douchegordijnen bieden het voordeel van absolute waterdichtheid.

Anti slipmatten

 

Onze anti slipmatten voor bad en douche bieden een evenwicht tussen de vraag naar comfort en veiligheid.

Voor het bereiken van hoge kwaliteit PVC-schuim, of ook PVC-vrij materiaal (TPE), wordt tijdens het productieproces geen bleekmiddel en geen ftalaat weekmakers gebruikt. De anti slipmatten worden met zuignappen bevestigd.

Beddengoed

 

Voor onze lakens worden geselecteerde grondstoffen gebruikt. Onze garens en alle bijkomende materialen en accessoires zoals naaigaren of ritsen zijn optimaal afgestemd op het product en de lange levensduur. Of u nu op zoek bent naar  satijn of 100% Katoen, of kiest u voor onze hoogwaardige micro-vezel beddengoed, Kleine Wolke linnen en hoeslakens worden gekenmerkt door fijn garen en dichte stof met huidvriendelijke en ademende eigenschappen.

Badkamer Accessoires

 

Ongemerkt breng je veel tijd door in de badkamer. Waarbij het niet alleen gaat om praktische dingen met betrekking tot persoonlijke verzorging maar een badkamer biedt ook ontspanning en rust, zeker als je ligt te genieten van een warm bad of een heerlijke douche. Wat is er leuker dan het aankleden van deze ruimte met mooie accessoires waarmee je je badkamer een persoonlijke uitstraling geeft.