Sorema

 

Sorema - Bath Fashion heeft een fris, dynamisch en werkelijk uitgebreid assortiment handdoeken, badmatten, douchegordijnen en accessoires, die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben.

 

Onze collectie garandeert een compleet assortiment dat elke badkamer met kleurrijke en dynamische stemmingen volledig kan decoreren. 

 

Sorema mengt kleuren en patronen als geen ander,  passen de beste technieken toe en gebruiken de beste vezels.  We verzekeren dat we aan alle eisen van onze klanten voldoen - voor keuze, kwaliteit en service. 

 

Verder heeft Sorema 2 productlijnen, Sorema & Graccioza. Sorema als normale lijn en Graccioza als hoogwaardig assortiment.

 

Onderstaand de Sorema lijn

 

Badmatten

 

Sorema - Bath Fashion badmatten bieden topkwaliteit op elk niveau. We gebruiken de fijnste, extra lange 100% puur katoenen garens en sneldrogend acryl. Er worden de best mogelijke productietechnieken gebruikt om extra zachtheid, extra absorptievermogen, anti-pilling en antikrimpen op onze badmatten te brengen.

U kunt in onze collectie verschillende ontwerpvoorstellen vinden met verschillende soorten afwerking: geverfd garen, geverfd stuk, lus, antisplit-latexrug of snijlus.

Badhanddoeken

 

Sorema - Badmodehanddoeken worden van begin tot eind volgens de hoogste normen vervaardigd. Geweven met het beste katoen, hebben ze een veel betere zachtheid en absorptievermogen dan standaard badstof.

U vindt in onze collectie verschillende ontwerpvoorstellen met meerdere soorten afwerking: garen geverfd, stuk geverfd, gekamd katoen en balen promo-oplossingen.

Badjassen

 

Sorema - Badmode badjassen, gemaakt van het beste katoen, zorgen ervoor dat u zich comfortabel en op uw gemak voelt. Ze voelen soepel aan en zijn perfect om te gebruiken tijdens een ontspannend moment.

U kunt in onze collecties verschillende badjassen vinden, sommige in combinatie met onze gecoördineerde producten, sommige in lijn met ons kleurenpalet.

Douchegordijnen

 

Van de ecologische douchegordijnen in PEVA en EVA tot de traditionele polyester gordijnen, er zijn verschillende ontwerpen te vinden in onze collectie, gecoördineerd met de rest van onze producten of in effen kleuren.

 

Dit alles met een waterdichte en waterafstotende behandeling.

Badkameraccessoires

 

Gemaakt met verschillende en zeer diverse materialen zoals keramiek, porselein, polyresin, kunststof en rubberafwerking, biedt Sorema - Bath Fashion  verschillende ontwerp- en kleurvoorstellen die gemakkelijk kunnen worden gecoördineerd met de rest van de producten in onze collectie.

Vind de juiste samenstelling voor uw badkamer!

Antislip

 

Sorema - Bath Fashion biedt decoratieve badinzetstukken die uw veiligheid op een stijlvolle manier kunnen waarborgen, in overeenstemming met al onze producten.

Ook van aluminium tot kunststof kunnen we u garanderen met staven en ringen die aan uw behoeften voldoen.

Strandhanddoeken

 

Strandhanddoeken van Sorema zijn fris, krachtig, licht en de perfecte match voor een zonnige dag op het strand met vrienden of familie.  Met levendige en dynamische patronen of in eenvoudige levendige effen kleuren, passen ze perfect bij het zomerseizoen en zijn ze het beste bedrijf dat iemand kan vragen op het strand.  Ontworpen en geproduceerd met een zachte en fluweelachtige afwerking, plus een grote absorberende abiIiteit en duurzaamheid -  - Sorema Beach-handdoeken kunnen het hoogtepunt van het seizoen zijn. 

Echt de perfecte match voor een stranddag!